Patisserie Speekenbrink - Oosterhout

Een begrip

Speekenbrink

De geschiedenis van Patisserie Speekenbrink gaat terug tot 1852. Adriaan Speekenbrink startte toen in het huidige pand met een brood- en banketbakkerij. In de loop van die ruim 150 jaar bouwde Speekenbrink een reputatie op van hoge kwaliteit.

Oosterhouters zijn grote liefhebbers van slagroom, voor hen is lekker pas echt lekker wanneer er slagroom in of op zit.

Het mag dan ook geen verwondering wekken dat in het meest favoriete gebak, de Dyonaisetaart, een royale hoeveelheid slagroom is verwerkt!

Mark Rubenkamp is sinds 1997 eigenaar van de patisserie, maar ook hij bouwt voort aan de bekende reputatie in Oosterhout van Patisserie Speekenbrink.

Over ons

Pâtisserie Speekenbrink is de pâtissier van Oosterhout en omstreken, gevestigd aan de Leijsenhoek. Op een steenworp afstand van de Markt.
Oogverblindende en tongstrelende producten vullen de vitrines. Van zuivere en natuurlijke grondstoffen, zonder onnodige toevoegingen, vervaardigen wij als zeer gedreven vakmensen, dagelijks de mooiste en lekkerste producten.

Kwaliteit

Als patisserie hebben we ervoor gekozen met hoogwaardige grondstoffen te werken, vanwege de onovertroffen kwaliteit en de uiterste fijne aroma’s.

We hebben er voor gekozen grondstoffen te gebruiken die zich onderscheiden door hun karakter en hun kwaliteit voor een subliem en smaakvol resultaat van onze creaties.

Topkwaliteit zoals u van een authentieke banketbakker mag verwachten.
Een grote variatie aan heerlijke (seizoens-)producten. Vele lekkernijen om je vingers bij af te likken. Al onze patisserie wordt in onze eigen banketbakkerij gemaakt. Onze producten zijn volgens eigen receptuur bereid.

Laat u verleiden

Een wereld van verleiding die u, eenmaal binnen, niet zult kunnen weerstaan. Van huisgemaakte bonbons tot kunstige taartjes en friandises. Heerlijk voor uzelf of te geven als cadeau.

Laat u verleiden of verleid uw gasten.
Zij zullen verrast zijn door uw goede smaak: De smaak van Pâtisserie Speekenbink!!

Openingstijden:

Maandag : 08:30 - 12.30 uur
Dinsdag t/m Vrijdag: 08:30 - 18:00 uur
Zaterdag: 08:00 - 16:30 uur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bezoek ons

Patisserie Speekenbrink
Leijsenhoek 18
4901 ET Oosterhout

Contact

Telefoon:
0162-453802

Email:
shop@patisseriespeekenbrink.nl