Wat onze klanten vertellen

Testimonials

Klanten aan het woord

“De dyonaisetaart van “De Speek” is werkelijk de beste die we ooit hebben geproefd. We hebben wel eens een soortgelijke taart geprobeerd van een andere patisserie. Maar echt, die van Speekenbrink is gewoon het lekkerst!”

Liesbeth van Tongeren

We hebben natuurlijk best wel eens wat te vieren en daar hoort wat lekkers bij. Voor ons is het dan geen vraag waar we dat bestellen…bij Speekenbrink natuurlijk. Online besteld en keurig op tijd bezorgd. Heerlijk!

Mattie Jongmans

Natuurlijk kopen wij ons gebak bij Patisserie Speekenbrink. En sinds kort halen we daar ook onze hartige hapjes voor bij de borrel. En dan neem ik ook altijd wat extra worstenbroodjes mee, want die lusten we eigenlijk altijd wel.

Tom de Bruin

Ze hebben bij Speekenbrink de prijs gewonnen voor de lekkerste appelflap. Ik moet zeggen, ik ben het daar helemaal mee eens. Natuurlijk probeer ik wel eens een appelflap van een andere bakker. Maar het moet gezegd worden. De appelflappen van Speekenbrink zijn verrukkelijk.

Marian van Gils

Wanneer we iets te vieren hebben en visite krijgen van buiten Oosterhout, dan koop ik altijd mijn gebak bij Speekenbrink. Het is zelfs al zo, dat mijn bezoek dan zegt dat ze het wel kunnen proeven. Ze rekenen er gewoon op.

Openingstijden:

Maandag : 08:30 - 12.30 uur
Dinsdag t/m Vrijdag: 08:30 - 18:00 uur
Zaterdag: 08:00 - 16:30 uur.

Vakantie sluiting vanaf maandag 22 juli t/m zaterdag 10 augustus

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bezoek ons

Patisserie Speekenbrink
Leijsenhoek 18
4901 ET Oosterhout

Contact

Telefoon:
0162-453802

Email:
shop@patisseriespeekenbrink.nl